Začínáme

21.04.2009 21:44

"Vše začíná prvním krokem". Znamená to, že je nutné začít, třeba jen malými krůčky, ale začít dělat změny v životním stylu, které povedou k tomu co chcete - optimální váha a dobrá kondice.

  Na základě dnešních poznatků a výsledků, které máme, lze jednoznačně říci. Recept, jak bezpečně a zdravě zhubnout přebytečná kilaa centimetry je, přijmout do těla méně energie než vydáme a přitom dodat dostatek všech živin, které tělo potřebuje pro svou optimální funkci. Toto vypadá velice snadno, ale pro uvedení do praxe se nutně musíte stát odborníkem na jednotlivé výživové složky a současně i přesně
odměřovat množství, které denně sníte. To je samozřejmě velice nákladné na peníze a zabírá to spoustu času. A tak většina lidí opět skončí u diety, která vždy znamená omezení příjmu živin a tím i ohrožení zdraví a především jo-jo efekt (po přerušení diety všechna kila opět naberou).

  Proto jsem zde já Váš výživový poradce :-).  Naše programy jsou postaveny na optimální výživě a zachování jídel, která máte rádi. A přitom dosahují takových cen, že moji klienti dokonce pozorují, že jejich náklady na jídlo klesnou. A tak jediné, co Vás dělí od nezávazných informací o našich programech je první krok - kontaktovat mě na uvedené adrese, nebo telefonu. Budu Vás informovat o možnostech, které Vám můžu nabídnout.

Zpět